Termeni & Conditii – nait.thebrand

Termeni & Conditii


NOTĂ LEGALĂ IMPORTANTĂ

Această pagină, împreună cu documentele care fac referire la ea, va supune atenției termenii si conditiile sub care noi vindem orice produs pe care îl găsiti pe site-ul nostru. Va rugăm să cititi cu atentie acesti termeni si condiții înainte de a comanda de pe site-ul nostru.

Folosind site-ul nostru indică faptul că sunteți de acord cu termenii si conditiile precum si cu Politica de Confidențialitate afisate pe acest site, indiferent dacă vă înregistrati pe site sau nu. Vizitarea sau folosirea acestui site înseamnă acceptarea totala si neconditionata a termenilor si conditiilor de mai jos. Continutul acestei pagini se poate modifica fara o instiintare prealabila, fiind de datoria fiecarui utilizator sa verifice frecvent aceasta pagina

1.     Acceptam atat comenzi de pe teritoriul României cat si comenzi Internationale. 

2.     Atunci când efectuați o comandă pe site-ul nostru, garantați următoarele:

 • Esti legal capabil să te obligi la un contract;
 • Ai vârsta minimă legală de 18 ani;

  3.      Cum se face contractul dintre noi și dvs.

  Pentru a face o comanda pe site-ul nostru nu este nevoie sa va inregistrati inainte.

  Totusi pentru a realiza o comanda va fi nevoie sa ne oferiti cateva informatii obligatorii care trebuie sa fie reale si adevarate. Aceste informatii sunt: Numele si Prenumele, Adresa, Judetul si Localitatea de domiciliu, cat si adresa pentru livrarea comenzii, numar de telefon corect si o adresa de email pentru primirea datelor despre comanda. Daca una din informatiile mentionate mai sus se schimba va rugam sa ne mentionati acest lucru utilizand formularul de pe pagina de Contact.

  Când plasați o comandă la care adăugați detalii personalizate ale produsului (acestea fac referire la culoarea, materialul, forma finală, croiala lui sau masuri specificie diferite de tabelul standard afisate in Ghidul de Masuri), avem rugămintea de a trimite cu email cu toate specificațiile necesare.

  4.      Drepturile clientului

  Ȋn conformitate cu Ordonanța de Urgență 34/2014, aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, în termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesia fizica a produsului . Perioada de retragere expiră după 14 zile.

  5.      Disponibilitate și livrare

  Comanda dvs. va fi primită de către dvs. în limita datei scrise în Confirmarea de trimitere. Ȋn cazul în care aceasta nu este specificata, comanda va ajunge la dvs în 7-10 zile lucrătoare de la primirea comenzii.

  Croim in regim de urgenta. Pentru ca produsul comandat sa beneficieze de regim de urgenta trebuie sa ne dati un mail pe nait.thebrand@gmail.com si veti primi confirmarea pe mail, in cazul in care ne putem permite acest lucru.

  6.      Prețul și plata

  Prețul de plată pentru produse trebuie să fie cel afișat pe site, dar exclud costurile de trimitere. Costurile de trimitere sunt afișate separat.

  Plata trebuie făcută de dvs în concordanță cu modalitățile de plată afișate pe site. Preturile pot fi modificate fără a fi anunțate în prealabil, dar acest lucru nu va afecata comenzile deja preluate. Prețul este cel afișat pe site in momentul comenzii si este valabil atâta timp cât este promoția valabilă pe site sau produsul este in lucru in atelier, maxim 14 zile lucrătoare. 

  Plata produselor comandate de pe site-ul www.naitthebrand.com se poate efectua la livrarea produselor de către curier (ramburs) sau prin transfer bancar.  Ȋn cazul în care plata este facută în avans, livrarea va fi făcută numai după intrarea banilor în contul Nait.thebrand. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va face livrarea. Comenzile plasate pe site-ul www.naitthebrand.com  și achitate cu card sunt procesate de către PayPal. 

   7.      Drepturi de proprietate intelectuală

  Toate drepturile de Proprietate intelectuala referitoare la produsele de pe site-ul www.naitthebrand.com vor fi detinute în totalitate de noi.

  Ȋntregul conținut al site-ului reprezintă proprietatea Nait.thebrand fiind protejat prin legislația romană și internațională privind drepturile de autor.

  Toate drepturile de autor pentru informațiile existente pe acest site sunt deținute de Nait.thebrand. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără permisiunea anterioară explicită, exprimată prin acord scris al Nait.thebrand.

  Conținutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile și orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor sau alte reglementări legale în domeniul proprietății intelectuale și sunt proprietatea Nait.thebrand.

  Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea informațiilor existente pe site sau a unei părți din acestea, accesul sau folosirea informațiilor puse la dispoziție de Nait.thebrand prin intermediul site-ului într-un mod care violează legislația românească sau internațională în materie de drept de autor și proprietate intelectuală, poate atrage răspunderea civilă sau penală pentru astfel de acțiuni.

  8.     Notificări

  Toate notificările pe care doriți să le trimiteți către noi se vor face pe mail la: nait.thebrand@gmail.com

  Noi putem trimite notificări la adresa de mail care ne este dată de către dvs. atunci când plasați o comandă.

   

  POLITICI DE RETUR

  1.      Retururi 

  Ȋn conformitate cu Ordonanța de Urgență 34/2014, aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, în termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a produselor. Perioada de retragere expiră după 14 zile. 

  • Produsele comandate in Masuri Standard, pe care le gasiti in Ghidul de Masuri, pot fi returnate si veti primii banii inapoi, mai putin costul livrarii si al returului. 
  • Produsele comandate in Masuri Personalizate, dupa specificatiile prezentate de client, pe care le confirmati telefonic, pe sms, Whats App,, email sau mesaj facebook., Conform OUG34/2014 Art.16 Lit.c exercitarea dreptului de retragere este anulat in cazul furnizarii de produse confectionate dupa specificatiile clientului. 
  • Produsele ridicate de la sediul nostru, marimi standard sau marimi executate la cerere pe baza de fisa de comanda, conform legii nr.51 din 21 Ianuarie 2003, nu se considera comert la distanta si prin urmare nu pot fi returnate.
  • Produsele realizate in Regim de Urgenta nu se pot returna. 

  Produsele se pot returna in orice ambalaj care sa protejeze produsul astfel incat el sa ajunga la noi in stare intacta, în aceeași stare în care au fost recepționate, în termen de 14 zile calendaristice. Returul este acceptat daca in urma investigatiei produsului intors la atelier, nu se gasesc urme de uzura, purtare sau orice alte modificari. In cazul in care clientul nu achita costul transportului acesta va fi dedus din suma ce trebuie restituita catre acesta. Din cauza naturii delicate a produselor comercializate, ne rezervam dreptul sa refuzam orice produs returnat care nu poate fi revandut ca nou, intrucat poate pune in pericol sanatatea cumparatorilor.  Returnarea produselor se va face gratuit in cazul modificărilor sau a retușurilor, recomandăm folosirea aceluiasi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea, pentru refuzul produsului prin retur transportul va fi contra cost. Nait.thebrand va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 14 zile calendaristice din momentul în care produsul ajunge la noi.

  Unele din produse nu sunt returnabile datorită motivelor de igienă. Acest lucru este menționat în descrierea produsului: produse tip Body sau Lenjerie intima.  

  2.      Cum faci un retur

  Pentru a face un retur trebuie să ne anunțați înainte de a returna produsul, utilizând adresa de email: nait.thebrand@gmail.com 

  • Produsele cumpărate le poți returna în 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a produsului și veți primi banii înapoi
  • Verificati va rog daca produsul pe care doriti sa il returnati este o Masura Standard sau Masura Personalizata, caz in care produsul face exceptie de la retur, conform OUG34/2014 Art.16 Lit.c  "exercitarea dreptului de retragere este anulat in cazul furnizarii de produse confectionate dupa specificatiile clientului." 
  • Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de către client
  • Contravaloarea produselor se achită in termen de 14 de zile calendaristice de la notificarea de retur. 
  • Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare.
  • Banii vor fi returnați prin virament bancar în contul bancar specificat de dvs.

    

   POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

   1.      Prelucrarea datelor

   Nait.the brand procesează și stochează date cu caracter personal în UE și este capabilă să demonstreze la orice moment conformitatea cu legile Uniunii Europene cât și cu principiile stabilite în acest document. Siteul www.naitthebrand.com este în conformitate cu Regulamentul General de Protecție a Datelor ("GDPR"), (Regulament (EU) 2016/679), care este un act legislativ obligatoriu.

   Nait.thebrand certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a protecției consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță. 

   Nait.thebrand nu poate fi facută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea, confidențialitatea contului sau a parolei.Nait.thebrand nu poate fi făcută responsabilă în nici un fel pentru pierderea, alterarea datelor personale stocate de nait.thebrand în scopul precizat în prezentul document. www.naitthebrand.com garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către Nait.thebrand pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale către Nait.thebrand nu implică obligativate din partea utilizatorilor iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita în mod gratuit ștergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ștergerii acestora din baza de date, se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa nait.thebrand@gmail.com 

   Nait.thebrand se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți cu excepția prestatorului de servicii de curierat si cele oferite operatorului de marketing (Facebook, Google, remarketing). Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în bază legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

   Informațiile furnizate către Niat.thebrand vor fi folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului, abonarea la newsletter, etc), conform legilor în vigoare. Nait.thebrand nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu încurajază spam-ul, nu face publice datele furnizate de clienți fără acordul explicit al acestora.

   Orice accesare a bazei de date cu informații personale a utilizatorilor www.natthebrand.com, inclusiv orice încercare de acces neautorizat, va fi înregistrată într-un fișier de acces. Fișierele de acces vor facilita identificarea de către Nait.thebrand a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fără un motiv legitim, în vederea sesizării organelor. Orice încercare de a fura datele personale ale altui utilizator, de a frauda conținutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care rulează site-ul www.naitthebrand.com, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului si se va pune în mișcare cercetarea legală a aceluia, acelora care au inițiat această acțiune.

   Nait.thebrand foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor. 
   Este bine de stiut ca cookie-urile web ajuta site-urile sa va retina preferintele. Prin folosirea acestora, veti avea o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate interesului dvs.  

   Ce sunt cookie-urile?

   Acestea sunt mici fragmente de date din browserul dvs. si elimina necesitatea de a va repeta de fiecare data cand reveniti pe un site web. De exemplu, acestea ajuta magazinul online sa retina produsele pe care le-ati asezat in cosul de cumparaturi. Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Cookieurile NU sunt virusi!

   Cum puteti opri cookie-urile?
   Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri dificil de vizitat si folosit. 
   Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume

   2.      Abonarea și dezabonarea la newsletter

   Abonarea și dezabonarea la newsletterul site-ului www.naitthebrand.com este gratuită și voluntară, și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui email. Mesajele trimise respectă legea Comerțului Electronic în ceea ce privește comunicarea comercială așa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională.

   Utilizarea newsletterului se face în aceleași condiții de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conținutului precum se autorizează și folosirea site-ului, în condițiile prevăzute de prezentul document, iar politica de confidențialitate este descrisă pe larg în secțiunea următoare. 

   In momentul care Clientul isi creaza un cont pe site, prin acceptarea termenilor si conditiilor este de acord implicit sa primeasca newslettere si/sau alerte din partea Nait.thebrand.

   Abonații newsletter-ului www.naitthebrand.com  pot retrimite aceste comunicări comerciale și altor persoane, pe răspunderea lor, și în condițiile în care nu au modificat nici structură, nici conținutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonații newsletter-ului Nait.thebrand mesajele comerciale, se consideră că au fost informate în prealabil de către abonați despre prevederile prezentului articol. 

   Nait.thebrand își rezervă dreptul de a restricționa accesul oricărui abonat la newsletter dacă nait.thebrand are orice fel de motive pentru a crede că abonatul respectiv nu respectă prevederile prezentului document.

    

   LIVRAREA PRODUSELOR

   Livrarea produselor se va face după ce veți primi confirmarea pe mail a faptului că aveți comanda înregistrată în sistem. Livrările se fac oriunde în țară (România), prin:

   Livrare curier:

   • În România: 20 lei
   • International: în funcție de țara destinatarului.

   Nait.thebrand își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de nait.thebrand care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești.

    

   GARANTIA PRODUSELOR 

   Ne dorim sa va bucurati de produsele achizitionate, pentru produsele care prezinta o neconformitate, Nait.thebrand va asigura toate drepturile conferite de legislatia in vigoare referitoare la protectia consumatorului - Legea 449/2003 Art.11, OF21/1992 .

   Va informam ca articolele de imbracaminte, incaltaminte si/sau accesorii nu au o durata medie de utilizare si nici garantie legala de conformitate. Din acest motiv, pentru a asigura o experienta excelenta de folosinta, va recomandam purtarea alternativa a produselor si respectarea instructiunilor de spalare, intretinere gasite pe eticheta produslui.